MADO el değiştirdi...

14 Burda AVM de bulunan Türkiye'nin ve Dünya'nın güzide markalarından MADO Diriliş Medya tarafından yeni yüzü ve hizmet anlayışı ile hizmete girdi.

MADO el değiştirdi...
20 Mart 2023

Kafe ve Restorant alanında Bolu’nun saygın ve özgün yerlerinden biri haline gelmeyi hedeflediklerini ifade eden Diriliş Medya sahibi Turan Kılınç “Bütün Bolu Halkını Ramazan ayı boyunca İftar ve Sahur özel menülerinin de olduğu zengin çeşitlerimizle buluşturmak istiyoruz” açıklaması ile herkesi Mado’ya davet etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.