Bolu’da merkeze bağlı Kuzfındık köyünde bir evde çıkan ve çevredeki evlere sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Bolu’da merkeze bağlı Kuzfındık köyünde bir evde çıkan ve çevredeki evlere sıçrayan yangın kontrol..
Bolu’da merkeze bağlı Kuzfındık köyünde bir evde çıkan ve çevredeki evlere sıçrayan yangın kontrol altına alındı.
Bolu’da merkeze bağlı Kuzfındık köyünde bir evde çıkan ve çevredeki evlere sıçrayan yangın kontrol altına alındı.
Köydeki bir evin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek çevredeki evlere sıçradı.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Yangının diğer evlere sıçramaması için önlem alan ekiplerin söndürme çalışması sürüyor. Çalışmalara köylüler de kendi imkanlarıyla destek veriyor. Evlerinin yandığını gören bazı vatandaşlar sinir krizi geçirdi.
VALİ ÜMİT BÖLGEYE GELEREK İNCELEMELERDE BULUNDU
Bolu Valisi Ahmet Ümit, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu ve ilgililerden bilgi aldı.
Vali Ümit, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını söyledi.
Bazı büyük ve küçükbaş hayvanın kayıp olduğunu aktaran Ümit, “Tesellimiz; can kaybımız yok. Şu anda yangın kontrol altına alınmak üzere. Genel olarak mücadelemiz iyi gidiyor. Gelen bilgiye göre, 12 ev yandı” diye konuştu.
Ümit, takviye ekiplerin de destek verdiği yangını söndürme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)